2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Az elmúlt 24 órában történt – szabálysértők őrizetben

Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. október 22-én történt rendőrségi eseményeiből.
A Miskolci- és az Encsi Rendőrkapitányság járőrei 2015. október 22-én tulajdon elleni szabálysértés, illetve a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt egy-egy férfival szemben indítottak szabálysértési eljárást.

A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően a miskolci- és a sárospataki egyenruhások további egy-egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Ideiglenes megelőző távoltartást a miskolci rendőrök egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…