2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Az elmúlt 24 órában történt – szabálysértők őrizetben

Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. október 22-én történt rendőrségi eseményeiből.
A Miskolci- és az Encsi Rendőrkapitányság járőrei 2015. október 22-én tulajdon elleni szabálysértés, illetve a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt egy-egy férfival szemben indítottak szabálysértési eljárást.

A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően a miskolci- és a sárospataki egyenruhások további egy-egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Ideiglenes megelőző távoltartást a miskolci rendőrök egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…