2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Jobbik:Felelőtlenség, hogy a kormány nem vizsgálja, biztonságban vannak-e a betegek a sürgősségi osztályokon

Jobbik:Felelőtlenség, hogy a kormány nem vizsgálja, biztonságban vannak-e a betegek a sürgősségi osztályokon

Napok óta tart a vita, hogy biztonságosak-e a hazai sürgősségi osztályok. A Magyar Orvosi Kamara felmérése egy dolgot biztosan igazol: a kormány képtelen volt számokkal bebizonyítani, hogy elegen dolgoznak a magyar sürgősségi ellátásban, és hogy a betegek biztonságban vannak a kórházakban.   
A betegek biztonságát szem előtt tartva a kormánynak a betegek és a szakemberek megnyugtatása érdekében régen vizsgálatokat kellett volna kezdeményeznie, áttekintve hogy, biztonságban vannak-e a betegek a sürgősségi osztályokon, van-e elég dolgozó, és hogy milyen módon lehet javítani az osztályok működését. Vizsgálat és megoldási javaslatok helyett a kormány azonban megint saját és földesuraik zsebére dolgozott, ahelyett, hogy a betegek biztonsága érdekében cselekedett volna.

Ha a Jobbik a választók bizalmából kormányzati megbízást kap, azon fog dolgozni, hogy a betegek a legnagyobb biztonságban legyenek, amelyet a közpénzek megfelelő felhasználásával fog elérni. A földesúr Mészárosok, az arrogáns pénzfiú Rogánok és Tiborczok helyett az egészségügybe fog befektetni, a haverok helyett a nép pártáján fog kormányozni magyar szívvel, józan ésszel és tiszta kézzel.

Lukács László György, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek