2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Jobbik:Elő a tesztekkel, miniszterelnök úr!

Pandémiára még békeidőben sem lehet felkészülni, mostanra viszont már régen túlléptünk azon, hogy állandóan csak ködösítenek a magyar hatóságok. Magyarország szinte a világjárvány racionális indoklás nélkül titkolódzó állama lett.

Miért nem ismerik el végre, hogy mekkora hibát követtek el? Miért nem veszik végre elő a koronavírus-teszteket? Miért nem alkalmazták már eddig is azokat? Egyáltalán: hol van az a mintegy 3,3 millió vírusteszt, amelyről azt mondták korábban, hogy itt van, megérkezett? Mi történik a hazai bentlakásos szociális otthonokban? Hány ember élete kerül még veszélybe a kormány miatt?

Követeljük, hogy – a fenntartói jogkörtől függetlenül – az Orbán-kormány azonnal és mindenkire kiterjedően végezze el a vírusteszteket az összes hazai olyan otthonban, ahol idősek, fogyatékossággal élők, pszichiátriai gondozottak élnek!

Ha teljhatalmat kaptak Orbánék saját maguktól, akkor tegyenek végre józan lépéseket is, és ne fogják rá a saját tétlenségüket senkire! Se fenntartóra, se polgármesterre, se településre! Csináljanak végre valamit!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek