2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Jobbik:Csúnyán lebukott a Fidesz ügynökszervezete

Hiába tagadott a Fidesz álcivil szervezete, lebukott a Civil Összefogás Fórum (CÖF). Újabb hazugságról hullott le a lepel, kiderült: adófizetők százmillióit költhette el tisztázatlan módon a kormánypárt ügynökszervezete.
Az álcivil CÖF még annyira sem független a Fidesztől, mint a Hazafias Népfront az MSZMP-től. Módszereik sem különbek, hiszen a kormány az aljamunkát, a hazugságpropaganda megjelenítését már több esetben is a CÖF-re a bízta. Mától azonban azt is tudjuk, kik finanszírozták az álcivileket több, mint félmilliárd forint értékben: az adófizető magyar emberek.

A Jobbik a 2018-as kormányváltás után ugyanúgy elszámoltatja a közpénzeket pofátlanul herdáló, átláthatatlanul gazdálkodó hazai ügynökszervezeteket, mint a nekik megbízásokat adó korrupt fideszes politikusokat. A nemzeti néppárt emellett a közeljövőben újabb lépéseket tesz arra vonatkozóan, hogy a CÖF által felhasznált minden egyes fillér átlátható és nyilvános legyen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …