2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

DK: Azonnal kapcsolják le az áramot a határkerítésben!

Az Index.hu szerint a kormány áramot vezetett a magyar-szerb határon felállított drótkerítésbe, amely már meg is rázott egy, a kerítésen dolgozó munkást, akit kórházban ápolnak. Úgy tűnik, hogy a Fidesz mára nem csak fogvatartaná, hanem akár életveszélyesen is megsebesítené a háború elől menekülőket, veszélyeztetve az ott élő emberek, az ott szolgáló katonák és az ott dolgozó munkások életét is. Az első áldozat már meg is van.

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy azonnal kapcsolják le az áramot a határkerítésben! Ez nem csak minden európai, keresztény és egyetemes emberi érték elárulása, nem csak számos nemzetközi egyezmény felrúgása, hanem súlyos bűncselekmény is. A DK szerint a kormánynak még a mai napon le kell kapcsolnia a kerítésben lévő áramot és meg kell neveznie, hogy ki a felelős a koncentrációs táborokat idéző embertelen és életveszélyes kerítésért!

Vadai Ágnes, alelnök, DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …