2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Jobbik:A kormány meglékeli a miskolctapolcai strandot?

Úgy tűnik, Miskolc fideszes városvezetésének ismét beletörik a bicskája a saját kormányába.  Azok után, hogy a szocialisták alatt egy kapavágás sem történt Miskolctapolcán, Orbán Viktor 2010-ben még 7 milliárd forintot ígért a városrész fejlesztésére, amiből végül alig több mint egymilliárd lett, strand helyett pedig egy úszómedence, már ha egyszer elkészül.

A hitegetés városvezetése eközben hónapok óta azzal kampányol, hogy augusztusban jön a folytatás, és lesz végre tapolcai strand. Nem számoltak azonban a kormányukkal, amelyik azt mondja: nem lesz tapolcai strand. Sajtóhírek szerint ugyanis a kormányzat által bejelentett 110 milliárd forintos zárolás érinti a tapolcai fejlesztéseket is félmilliárd forint értékben, ez pedig alapjaiban kérdőjelezi meg Krizáék ígéretét.

Fejlődő Miskolctapolca nincs strand nélkül. A kormány ne büntesse újra Miskolcot, még akkor sem, ha láthatóan elégedetlenek Kriza Ákos teljesítményével. A Jobbik javasolja, hogy a kormányzati kommunikáció terhére biztosítsák a strand folytatásához szükséges forrásokat, vagy álljanak a választók elé, és mondják a szemükbe: ismét becsapták őket.

Jakab Péter, a Jobbik polgármesterjelöltje

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek