2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Jobbik IT: 2014 legyen a Cselekvő Ifjúság Éve

A Jobbik Ifjúsági Tagozat 2014-re meghirdeti a Cselekvő Ifjúság Évét. A tavalyi évnek az Ébredő Ifjúság Éve elnevezést adtuk. Tevékenységünknek elsődleges célja az volt, hogy minél több fiatalt sikerüljön ráébreszteni a közélet iránti érdeklődésre, a hazaszeretet fontosságára, kultúránk ápolására, és mindazon értékek fontosságára, amit a Jobbik is magáénak vall. Sikerünk kézzelfogható bizonyítéka, hogy a Jobbik a fiatalok között a legnépszerűbb párt lett, és az, hogy a Jobbik Ifjúsági Tagozata is folyamatosan erősödött.
Idén ebből kiindulva kettős célkitűzésünk van. Egyrészt az, hogy a már nemzeti érzelmű fiatalokban felébresszük a tenniakarást is, hogy a pozitív viszonyulást tevékeny munkává fordítsuk át, hogy ők is hozzájáruljanak nemzetünk felemelkedéséhez, valamint a fiatalok aktív közéleti részvételének ösztönzéséhez. Az év elnevezése azonban nem csak erre utal, hanem arra is, hogy pártszimpátiától függetlenül rábírjunk minél több fiatalt, hogy legyenek alakítói saját sorsuknak és vegyenek részt az idei választásokon.

A Jobbik Ifjúsági Tagozat a Cselekvő Ifjúság Évében a megfogalmazott célok elérése érdekében mozgósító kampánnyal, új kiadványokkal, és színvonalas rendezvényekkel (pl. ifjúságpolitikai-vitafórumokkal) készül. A Jobbik IT továbbra is vár minden fiatalt, aki nemzeti elkötelezettségét baráti és aktív közösségben szeretné megélni.

A Cselekvő Ifjúság Évének logója innen letölthető: Link

Farkas Gergely, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…