2023. 03. 27. hétfő

Hajnalka
1 EUR 387 HUF
1 GBP 440 HUF

Jobbik: Igazságot és azonnali segítséget a magyar vendéglátóknak!

A magyar vendéglátóhelyek jelentős része önhibáján kívül, rajta kívül álló okok miatt került bajba. Elkeseredett, csőd szélén álló magyar vállalkozók kétségbeesésükben nem tudják, hogy mit tegyenek a túlélés érdekében?
Pénteken az egyik ilyen budapesti étterem is kinyitott, és – szerintük a járványügyi szabályokat betartva – elviteles akciót hirdetett a vásárlóinak. Ha hihetünk a híradásoknak, akkor az üzlethelyiségbe egyszerre csak négy vásárlót engedtek be, ügyeltek a távolságtartásra és a maszkhasználatra, illetve az egyéb védelmi szabályokra is külön táblán hívták fel a vásárlóik figyelmét. Mindezek ellenére – a helyszíni beszámolók és a tudósítások szerint – az étteremhez egy teherautónyi rendőr érkezett, elzavarták a vásárlókat, 60 napra bezáratták az éttermet, de, hogy pontosan mit vétettek, azt nem közölték az étterem tulajdonosaival. A Jobbik értetlenül áll a történtek előtt.

A néppárti Jobbik azonnali és hathatós segítséget követel a magyar vállalkozóknak és munkavállalóknak! A magyar vendéglátás gyakorlatilag romokban hever, eladó és kiadó táblák tömkelege mutatja az egyre jobban begyűrűző ágazati válságot. Ugyanez a kilátástalanság igaz a fitnesztermekre, a rendezvényszervezési üzletágra és még számos szektorra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek