2022. 05. 20. péntek

Bernát, Felícia
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

Jobbik: Alsózsolca önkormányzatát zavarja az átláthatóság?

A Jobbik közérdekű adatkéréssel fordult Alsózsolca önkormányzatához, melyben a közel 400 millió forintos uniós és állami támogatásból újjáépült sportpálya munkálatairól kértünk információt. Az adatkérésre érdemi válasz nem érkezett, a közérdekű adatok megismeréséhez való alkotmányos jogunkat semmibe vették.

Mint ismeretes, ez az a sportpálya, ahonnan márciusban törmelékkel kevert föld került tiltott helyre, és amely sportpálya átadásakor Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő arról beszélt: Alsózsolca két elkülönült részét kívánja a beruházással egymáshoz közelíteni. Ez némileg sikerült is, tekintettel arra, hogy a leszakadt városrész új szórakoztató központjának átalakítása közben kitermelt szemetet a település ma még élhetőbb részére szállították az önkormányzat engedélyével.

A beruházás részletei joggal érdeklik a lakosságot, hiszen jelentős közpénz elköltéséről van szó. Miután Alsózsolca önkormányzata a Jobbik közérdekű adatkérésének teljesítését megtagadta, bírósághoz fordultunk. A tárgyaláson eddig sem az önkormányzat, sem képviselőjük nem jelent meg, ezzel pedig nemcsak az igazságszolgáltatást, de az alsózsolcaiakat is semmibe veszik. Reméljük az eljárás szeptemberre halasztott újabb fordulójára összeszedik a bátorságukat, és felfedik, mit titkolnak a választók elől.

Bodnár Józsefné, a Jobbik Alsózsolcai Szervezetének elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum