2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Így hazudik a fideszes sajtó – Nagykőrösön is

Az elmúlt hónapokban mintegy 40 különböző pert nyertünk az Orbán Viktor által az adófizetők pénzéből finanszírozott kormánypárti hazugsággyárak ellen. A hazudozók igyekeztek a családi életünktől a Jobbikig mindent bemocskolni, ami velünk kapcsolatos. A propaganda szócsövek által félrevezetett, a hazugságoknak felültetett emberek ennek ellenére minden nap tömegesen bukkannak fel a Facebook oldalainkon, újra és újra megismételve a habonyi propaganda hazugságait.
Ebből kiindulva elhatároztam, hogy a mostantól elkövetett hazugságokról amennyire időm engedi, egy új sorozat keretében lerántom a leplet. Rögtön itt a legfrissebb:
Még egy hete sincs, hogy Nagykőrös ismét a Czira Szabolcs fideszes polgármestert körüllengő botrányok kapcsán került be az országos médiába. A vezető lapok az Önkormányzati hírekből vett nyíltszíni hazugságokat mutatták fel elrettentő példaként, felemlegetve, hogy a polgármester lapjában páratlan agymosást folytatnak.
A Facebook oldalamon megtekinthető az a tegnapelőtt készült videó, amelyen a nagykőrösi csatorna beruházás károsultjainak érdekében lépek fel. A Jobb Nagykőrösért Egyesület önzetlen aktivistái által összegyűjtött 2500 aláírást az Országgyűlés plenáris ülésén, a felszólalásomat követően adtam át, személyesen a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Lázár János részére.
A fideszes polgármester szolgálatában álló sajtó azonnal pofátlan hazudozásba kezdett. Szó szerint idézem:
“Ezeket azonban mostanáig senkinek nem adta át. Volner tehát dugdossa a 2500 lakos személyes adatait tartalmazó íveket, melyeket a Jobb Nagykőrösért Egyesület bocsátott rendelkezésére. Lehet, hogy a Jobbiknál maradnak a személyes adatokat tartalmazó eredeti példányok?”
Orbán Viktorék számára egyértelmű hatalmi érdek, hogy a Fideszre szavazókat tudatlanságban tartsák és aljas propagandahazugságokkal félrevezessék. Kérem, hogy a bejegyzésem megosztásával segítsenek eloszlatni a sötétséget!

Volner János, a Jobbik frakcióvezetője, Pest megye 12. választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek