2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Idősek és kórházi dolgozók kapják majd a vitaminadományt

Kétszáz doboznyi immunerősítő vitamint adományozott egy helyi mikrovállalkozás Miskolc MJV Önkormányzatának és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórháznak.

A Pannonvital Pharma Kft. adományát Varga Andrea Klára alpolgármester és Dr. Révész János, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója vette át délelőtt a városházán.

 

A négyezer nemzetközi egység D3-vitamint tartalmazó immunerősítő készítményekből száz doboznyit miskolci idősekhez juttat majd el az önkormányzat, százat pedig a megyei kórház dolgozói kapnak. A cég ígéretet tett arra, hogy amíg a veszélyhelyzet fennáll, minden hónapban adományoznak kétszáz doboz vitamint a kórháznak és az önkormányzatnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…