2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Hármas metró – (alag)út a semmibe

A Kormány tegnapi ülésén hozzájárult, hogy a Fővárosi Önkormányzat a hármas metró felújítására hitelt vegyen fel. Ezzel a döntéssel a kormány hosszú évekre eladósítja Budapestet, és vele együtt minden lakóját. A Jobbik budapesti frakciója az utóbbi napok metrófelújítással kapcsolatos sajtóüzengetések sorába nem kíván beállni, de felhívja a figyelmet arra, hogy a kormánypártok oszthatatlan felelőssége lesz Budapest adósságterheinek súlyos megnövekedése.


A jelenlegi – akár tömegkatasztrófát is előidézhető – a teljes járműpark és az infrastruktúra elhanyagolását jelentő állapot kialakulása egyértelműen a korábbi balliberális városvezetés felelőssége. Mindezek alapján álságos az MSZP felháborodása Budapest közlekedési állapotával kapcsolatban, hiszen az irányításuk ideje alatt, húsz évig nem  újították fel a hármas metrót.

A Jobbik fővárosi vezetése javasolja, hogy a kormány ne a további adósságnövekedéssel járó hitelfelvétellel, hanem állami forrásokból oldja meg a balesetveszélyes állapot felszámolását.  

A Jobbik Magyarországért Mozgalom felhívja a budapesti választópolgárok figyelmét arra, hogy az ilyen és ehhez hasonló ügyek miatt, egyedül a Jobbik az az erő, amely képes hosszú távon megoldani a főváros problémáit. Gondoljanak erre október 12-én is.

A Jobbik fővárosi frakciója

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…