2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Fideszes terror a Csanyikban

Fizikai atrocitás ért két szocialista aktivistát május 1-jén, a csanyiki majálison: dr. Zsiga Marcell országgyűlési képviselő, Miskolc alpolgármestere durva szavak kíséretében kicsavarta, kitépte az őt is érintő, általa is elismert tényeket tartalmazó szórólapokat az MSZP-s fiatalok kezéből. Felháborító, hogy valaki országgyűlési képviselő, városvezető létére gátlástalanul lenézi a jogállamot, a szabad véleménynyilvánítás jogát. Ebből az esetből is látszik, hogy a Fidesz nem tűr ellenvéleményt, agresszív, antidemokratikus, figyelmen kívül hagyja a törvényeket, a legsötétebb rákosista módszerekkel próbálja elhallgattatni az ellenzéket.

A szórólapon egyébként az MSZP csak olyan dolgokat állított, ami nyilvános adatokon alapul, s amit maguk az érintett képviselők is részben elismertek. Azt mondtuk, hogy dr. Kriza Ákos polgármester a mai napig törvénytelenül vezeti a várost, mivel nem szüntette meg az összeférhetetlenségét. A fideszes többségű önkormányzat áprilisban törvénytelenül adott felmentést az összeférhetetlenség alól. Azt is mondtuk, hogy dr. Zsiga Marcell országgyűlési képviselő, miskolci alpolgármester és Csöbör Katalin országgyűlési képviselő hónapokig törvénytelenül, duplán vett fel költségtérítést. Rámutattunk, hogy Sebestyén László országgyűlési képviselő az ÉRV fejlesztési és karbantartási igazgatójaként etikátlanul magas, havi egymilliós fizetést vesz fel. Az ÉRV 100 százalékban állami cég. Állami cég vezetője a törvény szerint nem lehet országgyűlési képviselő. A Fidesz 2/3-os többsége szerint Sebestyén László nem sért törvényt. A szórólapon végezetül feltettünk egy kérdést: a törvény őreire nem vonatkoznak a törvények?

Túl ezen, egyéb érdekesség is történt a majálison. Molnár Attila, a Fidesz miskolci elnöke ugyanis lelkesen fotózgatott az MSZP sátránál. Miért olyan érdekes a Fidesznek, hogy mi történik az MSZP-nél? Talán csak nem azt szerette volna dokumentálni Molnár Attila, hogy ki az a miskolci, aki felvállalva baloldali értékeit nálunk tölti az időt? Számíthat-e valaki arra, hogy hátrány éri, csak azért, mert egyszerűen szóba áll velünk? Hol szeretné felhasználni ezeket a fotókat Molnár Attila? Mi célból?

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek