2024. 04. 15. hétfő

Anasztázia, Tas
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF

Fidesz: Pásztor Albert sunyin vádaskodik

A Fidesz miskolci önkormányzati frakciójának vezetője szerint Pásztor Albert függetlenként induló, a baloldal pártjai által támogatott miskolci polgármesterjelölt politikai ellenfeleit bizonyítékok nélkül, “igazi szocialista stílusban, bérencek felfogadásával” vádolja, és megpróbálja azt sugallni róluk, hogy akár még zsarolásra is képesek lehetnek. Kiss János szerdai sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra, hogy Pásztor Albert kedden “őszinte, tényfeltáró vallomást tett”, miszerint az ő élete nyitott könyv, és neki nincsenek titkai. “Ennek örülünk, és reméljük, hogy ez így is marad” – tette hozzá.

Pásztor Albert kedden az MTI-hez eljuttatott nyílt levelében írt arról, hogy “szakemberek” kutakodnak utána, és ismeretlenek “a zsarolás határait súroló” ajánlatokat tettek neki. “Azon kevesek közé tartozom, aki vállalja a múltját, szembenéz vele és el tud vele számolni” – fogalmazott, és politikai ellenfeleitől, ellenlábasaitól, “bérenceiktől”, magánnyomozóktól, konspirátoroktól azt kérte, ne próbálják zsarolni, ne üzengessenek, hanem “jöjjenek elő a farbával!”.

“Mivel mi Pásztor Albertnek és szocialista barátainak valóban politikai ellenfelei vagyunk, ezt a sunyi és ízléstelen vádaskodást visszautasítjuk” – mondta szerdán Kiss János.

A frakcióvezető közölte: “azt üzenjük Pásztor Albertnek, hogy ha már nagyon vádaskodni akar, előbb érdeklődjön az Együtt-PM pártszövetségnél, akik elléptek mellőle, (…) és kérdezze meg tőlük, (…) vajon ők tudnak-e mégiscsak olyan titkokról, amelyek miatt számukra Pásztor Albert egyszer s mindenkorra vállalhatatlan ember lett”.

– MTI –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek