2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Fidesz-KDNP: kusza ügyek Pásztor Albert miskolci polgármesterjelölt támogatása körül

Fidesz-KDNP: kusza ügyek Pásztor Albert miskolci polgármesterjelölt támogatása körül

 Kusza ügyként, kettős beszédként értékelte Kiss János, a Fidesz miskolci frakcióvezetője a Pásztor Albert független polgármesterjelölt párttámogatása körüli történéseket szerdai sajtótájékoztatóján.
Úgy fogalmazott, néhány nappal ezelőtt a Fidesz-KDNP azt gondolta, hogy a miskolci baloldal három részre szakadt, de “a baloldali osztódás nem állt meg. (…) Mára az Együtt-PM is alkalmatlannak tartja és megtagadta Pásztor Albertet” – tette hozzá.

Kiss János közölte: Pásztor Albert azt állította, hogy az MSZP, a Demokratikus Koalíció, az Együtt helyi szervezete és a Miskolc Lokálpatrióták Egyesülete támogatja. Ezzel szemben már napvilágot látott az a hivatalos tény, amely szerint a polgármesterjelölttől az Együtt-PM szövetség miskolci szervezte – minden korábbi híresztelés ellenére – megvonta a támogatását.

Az Együtt tehát a 2014-es önkormányzati választási kampány kezdetére megtagadta Pásztor Albertet – mondta a miskolci frakcióvezető.

Kiss János szerint Pásztor Albert az Együtt helyi szervezetének „kilépését” a baloldali koalícióból megpróbálta eltitkolni, sőt az óriásplakátokon is még mindig ez szerepel.

A frakcióvezető szerint a választóknak joguk van tudni, mi áll ennek a kusza ügynek a hátterében, és azt is, hogy miért épp most tagadták meg nyilvánosan és visszavonhatatlanul Pásztor Albertet.

„Egy pártnak egy személyről egy döntése lehet”, nincs olyan, hogy Budapesten nem, Miskolcon viszont igen. Egy párt vagy támogat valakit vagy nem. Ez az egész ügy követhetetlen, folyamatosan a kettős beszéd, a zavarkeltés jellemzi – jegyezte meg.

– MTI –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek