2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Ez a magyar emberek bőrére megy: az EU által kért újabb megszorításokat is szolgai módon teljesíti a kormány

Ez a magyar emberek bőrére megy: az EU által kért újabb megszorításokat is szolgai módon teljesíti a kormány

A Jobbik felháborodással értesült arról, hogy a kormány által nemrég beígért két új megszorító csomag után egy harmadik Matolcsy-csomag elkészítésére is ígéretet tett Orbán Viktor Brüsszelben. A kormány szemlátomást képtelen megérteni, hogy a szocialisták által megkezdett restrikciós gazdaságpolitika folytatásával csak fokozódni fog a magyar emberek milliónak elszegényedése és a magyar gazdaság még inkább leszakad a régió államaitól.

 

A korábban szabadságharcos retorikát hangoztató Orbán-kormány jelenleg a brüsszeli bürokraták előtt megalázkodva várja, hogy megmondják neki, mekkora megszorításokkal kell sújtani a magyar embereket. Egyre több ember számára válik nyilvánvalóvá, hogy a külföldről pénzelt baloldali pártok mellett a Fidesz által vezetett kormánykoalíció is alkalmatlan a magyar nemzeti érdekek képviseletére. Akinek Brüsszelből diktálnak, az ugyanúgy idegen érdekek gátlástalan kiszolgálója, mint azok, akik korábban Moszkvából várták az utasításokat.

 

Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Emberölés Füzérkajatán
A rendőrök a fővárosban fogták el azt a férfit, aki Füzérkajatán megölt egy 85 éves nőt. Emberölés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén …