2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

EU-tagság: csatlakozott a Jobbik kezdeményezéséhez a Békemenet vezetése

A Jobbik egyetért a Békemenet főszervezőinek azon kijelentésével, hogy a jelen helyzetben el kell gondolkodni az EU-ból való kilépésről. Az Európai Bizottság tegnapi döntése ugyanis feketén-fehéren kimutatta, mennyi becsülete, joga és lehetősége lesz hazánknak abban az Európai Unióban, amelyet a nemsokára elfogadásra kerülő europaktum határoz meg. A Békemenet százezres tömegét a „Nem leszünk gyarmat!” jelszava hozta egybe. Most mégis gyarmattá akarnak zülleszteni bennünket.
Arra kérjük a Békemenet főszervezőit, hogy támogassák a Jobbik által kezdetektől fogva képviselt álláspontot, vagyis egy népszavazás kiírását az Unióhoz való viszonyunkról. Az emberek ugyanis 2003-ban nem kaptak érdemi információkat, hová lépünk be, azóta pedig a helyzet folyamatosan romlott, és mára nyíltan gyarmati helyzetbe taszították Magyarországot.

Már több esetben világossá vált, hogy a magyar nemzeti érdekek gazdaságilag éppúgy, mint morálisan, távol esnek az egyre inkább „Európai Egyesült Államokként” működő, a tagállami önrendelkezés majd’ minden formáját fokozatosan felszámoló unió érdekeitől.

A békemenet résztvevői láthatóan feltették már maguknak azokat a Jobbikban régóta evidenciaként kezelt kérdéseket, meddig alázhatják büntetlenül a magyarokat, s meddig veti alá az országunkat a politikai elit háromnegyede a morálisan és gazdaságilag is széteső Európai Uniónak?

Az egyedüli hiteles megoldás az, ha a társadalom egésze dönthet ebben a súlyos, sorsdöntő helyzetben. A Békemenet megmutatta a civil társadalom erejét, arra kérjük ezért őket, hogy ne álljanak meg félúton. Döntsenek az emberek: tagok legyünk vagy szabadok?

Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek