2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Érdekérvényesítésből elégtelen: kudarcot vallott a Tarlós-kabinet, jön a budapesti dugódíj

Érdekérvényesítésből elégtelen: kudarcot vallott a Tarlós-kabinet, jön a budapesti dugódíj

Tarlós István az elmúlt egy év során folyamatosan arról beszélt dugódíjügyben, hogy a főváros vezetése tárgyalásokat folytat az Európai Unióval annak érdekében, hogy ne kelljen Budapesten dugódíjat bevezetni.
A tárgyalásokat maguk folytatták, abba más politikai erőt nem vontak be, idő közben semmilyen közbenső tájékoztatást sem adtak sem más pártok képviselői, sem pedig a közvélemény számára. Most kiderült, kudarcot vallottak. Érdekérvényesítésből elégtelenre vizsgázott Budapest vezetése. Hiába próbálják majd a felelősséget másra hárítani, csakis ők ültek az uniós tárgyalóasztalnál. Csődöt mondtak, aminek a budapestiek isszák meg a levét.

Kizárólag a főpolgármesteren és a Fideszen múlik, hogy milyen feltételekkel vezetik majd be a dugódíjat. Bár Tarlós István előszeretettel „mutogat” Brüsszelre és Demszky Gáborra ebben a kérdésben, azonban valójában a 2010 előtti városvezetés csak a dugódíj bevezetésére vállalt kötelezettséget, annak mértékére és területére nem.

A Jobbik pénzbehajtásként értékeli és elutasítja a dugódíj tervezett bevezetését.

Tokody Marcell Gergely, a Jobbik fővárosi képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…