2022. 01. 27. csütörtök

Angelika
1 EUR 360 HUF
1 GBP 431 HUF

Emlékezzünk a magyar szabadság hőseire!

„Milyen különös, hogy Haynau bíró is keresztény és én is az vagyok. Csak az ördög keverhette így össze a kártyákat” A 171 évvel ezelőtti szavak – a legenda szerint Knézich Károly honvéd tábornok kivégzés előtti szavai – sokakban ma is feszítő értetlenséggel csenghetnek. Másfél évszázad telt el és még két évtized és a nemzet szabadságát tipró rezsim, bár az eszközök finomodtak, bitófára senkit nem küldenek, ellenben nap mint nap „vetemednek arra, hogy elhallgattassák azokat, akik nem értenek egyet velük”.

Na de „ki tehet arról, hogy ilyen a magyar sorsa?” „Krisztus keresztje tövében érett apostollá az apostolok lelke és bitófák tövében kell forradalmárrá érni a magyar lelkeknek.” Talán épp 2020 októbere lesz az, amikor a Lázár Vilmosnak tulajdonított idézet valósággá válik: a magyarok nemet mondanak a hazugságra, az intrikákra és végre saját kezükbe veszik sorsukat.

A Jobbik sokkal több szabadságot, nagyobb jólétet és büszkeséget kíván az országnak és minden magyar embernek az aradi vértanúk emléknapján!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum