2022. 12. 9. péntek

Natália
1 EUR 418 HUF
1 GBP 486 HUF

Emlékezzünk a magyar szabadság hőseire!

„Milyen különös, hogy Haynau bíró is keresztény és én is az vagyok. Csak az ördög keverhette így össze a kártyákat” A 171 évvel ezelőtti szavak – a legenda szerint Knézich Károly honvéd tábornok kivégzés előtti szavai – sokakban ma is feszítő értetlenséggel csenghetnek. Másfél évszázad telt el és még két évtized és a nemzet szabadságát tipró rezsim, bár az eszközök finomodtak, bitófára senkit nem küldenek, ellenben nap mint nap „vetemednek arra, hogy elhallgattassák azokat, akik nem értenek egyet velük”.

Na de „ki tehet arról, hogy ilyen a magyar sorsa?” „Krisztus keresztje tövében érett apostollá az apostolok lelke és bitófák tövében kell forradalmárrá érni a magyar lelkeknek.” Talán épp 2020 októbere lesz az, amikor a Lázár Vilmosnak tulajdonított idézet valósággá válik: a magyarok nemet mondanak a hazugságra, az intrikákra és végre saját kezükbe veszik sorsukat.

A Jobbik sokkal több szabadságot, nagyobb jólétet és büszkeséget kíván az országnak és minden magyar embernek az aradi vértanúk emléknapján!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Annak a diáknak, akinek a diákigazolványa október végén lejárt és nem tanul tovább, illetve nem helyezkedett el, és orvosi ellátásra más jogcímen sem …

További cikkek

Rablás egy üveg borért
A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit, ki betört egy 86 éves szendrői idős emberhez. Rablás bűntett elkövetésének me…