2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Emberi jogokkal a közbiztonság felé Dunakeszin


Augusztus 24-én délután 16 és 18 óra között, aki ellátogat a Dunakeszi Tesco parkolójába egy olyan rendezvény részese lehet, ahol a fő hangsúly a bűnmegelőzésen, a biztonságos közlekedés javításán és az emberek jogainak és kötelezettségeinek fontosságának bemutatásán lesz.

A Fiatalok az Emberi Jogokért Alapítvány szívesen lát minden olyan érdeklődőt a rendezvényen, aki fontosnak tartja az emberi jogokat. Az alapítvány célja, hogy megismertesse a fiatalokkal az alapvető jogaikat, és ezáltal hozzásegítse őket ahhoz, hogy a tolerancia és a béke értékes szószólói legyenek, mely nélkülözhetetlen a közbiztonság megteremtésében.

A rendezvényen résztvevők megtekinthetnek egy rövidfilmet, mely az emberi jogok kialakulásának történetéről szól, és haza vihetnek egy kiadványt, amely tartalmazza a 30 alapvető emberi jogot, melyet az ENSZ közgyűlése fogalmazott meg 1945-ben az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatában.

Úgy gondoljuk, hogy minden embert megilletnek bizonyos alapvető emberi jogok, egyszerűen annál a ténynél fogva, hogy ő egy emberi lény. Ezek nem egyszerűen kiváltságok, amelyek valaki kénye-kedve szerint elvehetők. A jogok megfelelő ismerete ahhoz is hozzásegít, hogy jól boldoguljunk, és békében éljünk egymással.

A rendezvény helyszíne és kezdete: Dunakeszi TESCO (Dunakeszi, Fő út 190.) 16.00 óra

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek