2024. 05. 22. szerda

Júlia, Rita
1 EUR 388 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Előválasztás 2021: A Jobbik jelöltje Győr-Moson-Sopron 5. választókerületében: Magyar Zoltán

Előválasztás 2021: A Jobbik jelöltje Győr-Moson-Sopron 5. választókerületében: Magyar Zoltán

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Magyar Zoltánt, az előválasztás jelöltjét Győr-Moson-Sopron 5. választókerületében.
A magyar emberek döntöttek, ők világosan kinyilvánították, azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A pártok pedig meghallották a választók hangját, és félretéve minden korábbi ellentétet úgy döntöttek, hogy együttes erővel – egy az egy ellen – állnak ki az „állampárttal” szemben.

Magyar Zoltán 2010 óta a Magyar Országgyűlés tagja. Az elmúlt több mint egy évtizedben nemcsak szűkebb pátriája, Győr-Moson-Sopron megye, hanem a teljes magyar vidék érdekeiért száll szembe a vidékellenes politikát folytató, agrárbárókat kiszolgáló rendszerrel. Agrármérnökként vallja, hogy Magyarország egyik igazi kitörési pontja lehetne a magas feldolgozottságú GMO-mentes élelmiszer, ám ehhez változtatni kell a jelenlegi nagybirtokpárti politikán. Szűkebb környezete jövőjét az előnyös földrajzi elhelyezkedésének hatékonyabb kihasználásában, és a külföldi vendégmunkások behozatala helyett az itt élők szorgalmának nyugati bérekkel való megbecsülésében látja.

Minden eddigi kormány egy élhetőbb jövő reményét ígérve került hatalomra, de minden alkalommal csalódnunk kellett. Itt az ideje, hogy a jólét és szabadság bárki számára elérhetővé váljon, és ne a pártpolitikai hovatartozás legyen a döntő.

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni. Ma még a Nemzeti Adó- és Vámhiva…

További cikkek