2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Öt körözés volt ellene érvényben

A járőrök egy miskolci lakásban fogták el azt a többszörösen körözött férfit, aki földre dobált ruhák közzé próbált meg elbújni.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési Alosztályának járőrei 2021. április 2-án 19 óra után Miskolcon egy Kandó Kálmán utcai lakásba mentek intézkedni. Információ merült fel arra vonatkozóan, hogy – vagyon elleni és közbizalom elleni – bűncselekmények elkövetésével alaposan gyanúsítható személy tartózkodik ott.

A közel két éve Miskolcon élő 56 éves kolozsvári férfit a rendőrök az egyik szobában – a földre dobált ruhák között – elbújva találták meg.

A járőrök a férfi adatainak az ellenőrzése során megállapították, hogy vele szemben öt körözés van érvényben többek között a Szentendrei Járásbíróság, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség, a Fonyódi Rendőrkapitányság is elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

A rendőrök a többszörösen körözött személyt előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek