2023. 06. 9. péntek

Félix
1 EUR 369 HUF
1 GBP 428 HUF

Öt körözés volt ellene érvényben

A járőrök egy miskolci lakásban fogták el azt a többszörösen körözött férfit, aki földre dobált ruhák közzé próbált meg elbújni.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési Alosztályának járőrei 2021. április 2-án 19 óra után Miskolcon egy Kandó Kálmán utcai lakásba mentek intézkedni. Információ merült fel arra vonatkozóan, hogy – vagyon elleni és közbizalom elleni – bűncselekmények elkövetésével alaposan gyanúsítható személy tartózkodik ott.

A közel két éve Miskolcon élő 56 éves kolozsvári férfit a rendőrök az egyik szobában – a földre dobált ruhák között – elbújva találták meg.

A járőrök a férfi adatainak az ellenőrzése során megállapították, hogy vele szemben öt körözés van érvényben többek között a Szentendrei Járásbíróság, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség, a Fonyódi Rendőrkapitányság is elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

A rendőrök a többszörösen körözött személyt előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy számla kétszeri felhasználása miatt jelzett a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) rendszere egy cipőmárka magyarországi képviseleténél. A javítás ere…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai útját állták a közel 20 ezer koszos, penészes, jelöletlen tojással megrakott szállítmánynak. A kockázat…

További cikkek