2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Dobrev Klára országjáró körútra indult, melynek első állomásaként Botka Lászlóval egyeztetett

Dobrev Klára országjáró körútra indult, melynek első állomásaként Botka Lászlóval egyeztetett

Dobrev Klára, a DK EP-képviselője országjáró körútra indult, melynek első állomásaként Botka Lászlóval, Szeged polgármesterével találkozott, hogy az önkormányzatok helyzetéről és a 2022 utáni legsürgetőbb teendőkről beszélgessenek. Az egyeztetésről készített Facebook-bejegyzés az alábbi linken érhető el:  
https://www.facebook.com/dobrevklara/photos/a.1975631215846397/3733609976715170/

„Látom, hogy nagy a baj. Sokan küzdenek ma egymagukban a járvánnyal és a válsággal szerte az országban, vállalkozók, elbocsájtottak, nyugdíjasok, önkormányzatok. Ezen a héten bejárom az országot, hogy személyesen beszéljem meg velük, mik lesznek 2022 után a legsürgetőbb teendőink. Első állomásként ma délelőtt Botka Lászlóval, Szeged polgármesterével beszélgettem arról, hogy hogyan juthatnának az önkormányzatok több fejlesztési forráshoz.

Nem volt köztünk vita: 2022 után vissza kell adni a jogot a szegedieknek, hogy ők dönthessék el, mire költik a nekik járó pénzeket. Felemelő találkozás volt, mert azt láttam, hogy bármekkora bajjal is kell szembenéznünk, együtt képesek vagyunk és képesek is leszünk rá.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…