2021. 09. 27. hétfő

Adalbert
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

DK:Egyértelmű szabályozást!

A Demokratikus Koalíció írásbeli kérdéssel fordul Gulyás Gergelyhez és az Operatív Törzshöz: Tegyék egyértelművé a szórakozóhelyek számára a szabályozásokat a koronavírus-járványra vonatkozóan!

A kormány által a koronavírus-járvány miatt szerdán kihirdetett rendkívüli veszélyhelyzet értelmében a száz főnél nagyobb beltéri és ötszáz főnél nagyobb kültéri rendezvények megtartását le kell mondani. A rendelet azonban nem szabályozza a kocsmák, éttermek, szórakozóhelyek nyitvatartását, mivel a határozat a rendezvényekre vonatkozik, nem a normál üzemeltetésre. Ezekből a helyszínekből pedig több száz található Budapest belvárosában, így a VI-VII. kerületben is.

A Demokratikus Koalíció ezért írásbeli kérdéssel fordul Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterhez, amiért a szabályozás durván pontatlan és alkalmatlan a járványveszély kiküszöbölésére. Az önkormányzatoknak is adjanak ellenőrzési jogot, hogy betartják-e ezeket a szabályokat! Az emberek élete nem játék, ezért mi, európai magyarok követeljük a rendelet pontosítását, hogy alkalmas legyen arra, amiért egyáltalán bevezették!

 

Oláh Lajos

A DK országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum