2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

DK:Alattvalót vagy képviselőt a megyei közgyűlésbe?

Brutálisan őszinte volt Orbán Viktor, amikor a fejlesztési támogatások feltételéül a kormánnyal „őszintén” együttműködő önkormányzatok megválasztását szabta. A FIDESZ-t ismerve ezzel kizárta a lehetőségét, hogy a megyében élők bármit másként ítélhessenek meg, mint a miniszterelnöki hivatalban.

A Demokratikus Koalíció megerősítve látja a kampány kezdetén elmondottakat: a megyei önkormányzatnak az itt élők érdekeinek megjelenítése és képviselete, nem pedig a kormányelképzelések szolgai végrehajtása a dolga. Továbbra is állítjuk, hogy a kormány gazdasági programjai nem segítik, hanem akadályozzák a megye fejlődését, és a megyei ügyek intézésében igenis változásra van szükség. Életképes és fenntartható vidékfejlesztési elképzelésekre, határ menti és európai együttműködésekre, valódi munkahelyek ösztönzésére és óriási erőfeszítésekre a terjedő szegénység és a gyorsuló elvándorlás fékezésére.

Az elmúlt hetekben sok jelét tapasztaltuk az elégedetlenségnek és az öntömjénezésnek egyaránt. A kampány végéhez közeledve ismételten felhívjuk a figyelmet a kormánypolitika fantáziátlanságára és eredménytelenségére. Aki komolyan veszi, hogy bízhat a Fidesz–ben, az a megye végérvényes leszakadását támogatja szavazatával. Aki a Demokratikus Koalíciót támogatja, az nem fog csalódni. Mi  olyan közgyűlési munkát kívánunk és olyan magatartást ígérünk, amit a valóság és nem a kormányzati propaganda vezérel, ami a gazdasági-társadalmi és politikai szereplők valódi együttműködésében az itt élő emberek vágyait, szándékait, képességeit szövi megyei fejlesztési programmá.
Mert az a véleményünk,”hogy erős vidék nélkül nincs erős Magyarország”.

A Demokratikus Koalíció jelöltjei

Szűcs Erika  Grimon Ákos  Kocsis György  Majoros László  dr. Takács András

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek