2022. 12. 8. csütörtök

Mária
1 EUR 411 HUF
1 GBP 475 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Újbuda 580 PCR-tesztet biztosít az óvodai és bölcsődei pedagógusoknak a nyitás előtt

DK: Újbuda 580 PCR-tesztet biztosít az óvodai és bölcsődei pedagógusoknak a nyitás előtt

Dr. László Imre, Újbuda DK-s polgármestere és Gy. Németh Erzsébet humán területekért felelős főpolgármester-helyettes, a DK újbudai országgyűlési képviselő-jelöltje közös sajtótájékoztatón jelentették be, hogy Újbuda 580 PCR-tesztet biztosít az óvodai és bölcsődei pedagógusoknak még a nyitás előtt.

László Imre úgy fogalmazott: “Újbuda polgármestereként és a kerületi Szent Imre kórház korábbi főigazgatójaként kiemelten fontosnak tartom, hogy a lehető legtöbbet tegyük az újbudaiak biztonsága érdekében. Ezért vállaltam, hogy önkéntesként egyszerre felügyelem és segítem, hogy a XI. kerületi polgárok biztonságos körülmények között, a lehető leggyorsabban megkapják az oltást, amely életeket menthet.”

Gy. Németh Erzsébet elmondta: a DK által vezetett kerület 580 PCR-tesztet biztosít az újbudai bölcsődei és óvodai dolgozók számára, hogy a lehető legnagyobb biztonságban, egészségükről meggyőződve dolgozhassanak. A DK újbudai országgyűlési képviselő-jelöltjeként megköszönte a Szent Kristóf rendelőintézet minden dolgozójának áldozatos munkáját, majd Lászó Imre támogatását az előválasztáson, aki 2019-ben már megmutatta, hogy teljes ellenzéki együttműködéssel le lehet győzni a Fideszt.

László Imre és Gy. Németh Erzsébet sajtótájékoztatóját a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán közvetítettük:

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Annak a diáknak, akinek a diákigazolványa október végén lejárt és nem tanul tovább, illetve nem helyezkedett el, és orvosi ellátásra más jogcímen sem …

További cikkek

A multik globális termelési láncainak aljára száműzött magyar munkavállalók OECD statisztikák szerint 30%-kal többet dolgoznak, mint egy átlagos német…