2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

DK: Rogán kifizetőhelyeként működik az MTVA

Az Átlátszó írta meg, hogy Rogán Antal Pasa-parki szomszédja „nyert” az MTVA közbeszerzésén. A „közmédia” „hirdetési felületei tartalomfejlesztésének és értékesítésének kiszervezésére” ad közel két és fél milliárd forintot a számos V. kerületi trafikot is birtokló Rogán-szomszédnak.
A csillagászati összegnek számító 80 milliárd forint közpénzből tehát csak az alapvető feladatok elvégzésére nem jut pénz. Azon kívül viszont nem csak hírhamisításra, propagandagyártásra, és hazudozásra telik, hanem arra is, hogy Rogán Antal szomszédjai gondtalan milliárdosként élhessék az életüket az adófizetők pénzéből.

A Demokratikus Koalíció szerint az MTVA Rogán Antal és a Fidesz kifizetőhelyéül szolgál. A DK felszólítja Rogán Antalt, hogy számoljon el a szomszédjainak kifizetett közpénz-milliárdokkal! A DK a Sokak Magyarországa programja szerint ebben a formájában meg fogja szüntetni a kormányszócsőként és kifizetőhelyként működő „köztévét”.

A DK szerint a kormányváltás utáni független igazságszolgáltatásnak egyenként kell majd kivizsgálnia a fideszes politikusok, rokonok és szomszédok követhetetlen gazdagodását.

Vágó István
A DK média munkacsoportjának vezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…