2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF

DK: Orbánék azonnal állítsák le a kőbányai biciklistadion építését!

Több mint 330 millió forintból épít a koronavírus-járvány közepén mobil velodromot a kormány Kőbányán, aminek költségét „természetesen” a Gazdaságvédelmi Alapból fedezik majd. Ha már nem lenne elég botrányos ez is, a tervezett építkezés az újhegyi Sportligetben történne, vagyis az itt élő emberektől vennének el egy parkot a kormány újabb megalomán beruházása miatt.

A Demokratikus Koalíció szerint vérlázító, hogy Orbánék egy válság közepén úgy szórják a Gazdaságvédelmi Alap milliárdjait sportberuházásokra és az egyházaknak, mintha nem lenne holnap. Legyen világos: a kőbányai emberek nem fogják engedni, hogy a kormány újabb zöldterületet tegyen tönkre, hogy elvegye a helyiektől a pihenés és a kikapcsolódás lehetőségét egy biciklistadion miatt. Kőbányának ugyanis nem kormányzati látványberuházásokra, hanem jó utakra, megbízható buszokra és családias parkokra van szüksége.

Arató Gergely

a DK frakcióvezető-helyettese és képviselőjelöltje az előválasztáson Kőbányán és Kispesten

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…