2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Zágráb Nándort, az előválasztás jelöltjét Pest 12. számú választókerületében.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Zágráb Nándort, az előválasztás jelöltjét Pest 12. számú választókerületében.

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.
Zágráb Nándor ellenzéki politikusként is eredményesen harcolt a falvakban, a tanyákon, a térségben élő emberek életkörülményeinek javításáért. Így lett áram a Nagykőrös környéki villany nélküli tanyákon, de ennek a kitartásnak köszönhetően sikerült 5000 nagykőrösi háztartás számára visszaszerezni a fideszes vezetéstől a jogtalanul beszedett csatornapénzeket is.

Vele egy olyan politikust nyerhet a választókerület, aki tökéletesen tisztában van a helyi lakosság problémáival, és aki megoldást is kínál azokra, hogy a térségben élő emberek a szülőföldjükön boldogulhassanak, tisztességes bérekhez, nyugdíjakhoz, megfelelő egészségügyi ellátáshoz jussanak, és biztonságos utakat használhassanak.

Zágráb Nándor – akit sokan a helyi érdekképviseleti politizálás specialistájának tartanak – azt vallja, hogy a 2022-ben bekövetkező kormányváltás, amely magával hozza az Európai Ügyészséghez való csatlakozást, a sajtó, a rendőrség és a hazai ügyészség ellenőrzési lehetőségeinek biztosítását, a kulcs ahhoz, hogy meggátoljuk a falvak kifosztását.

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek