2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

DK: Orbán nem akarja kiengedni a menekülteket az országból

Mindazt, ami a Keleti Pályaudvaron történik, Orbán Viktor provokálja. Érvényes vonatjeggyel, kiutazási engedéllyel rendelkező menekülteket tart vissza attól, hogy elhagyhassák Magyarországot.
Rendőrökkel veszi körbe a szerencsétlen sorsú embereket, kitereli őket az utcára, hogy a járókelőkben félelmet, gyűlöletet keltsenek. Orbán úgy tesz, mintha nem tudná: ezek az emberek nem akarnak Magyarországon maradni. Ráadásul a szír menekültek korlátlan németországi befogadásával még kisebb lett a nyomás a magyar kormányon. Orbán azonban abban érdekelt, hogy fenntartsa a feszültséget.

A Demokratikus Koalíció felszólítja a kormányt, hogy hagyja abba a menekültek vegzálását, fejezze be a magyar emberekben meglevő aggodalom gerjesztését és tegye ami a dolga: regisztrálja, majd engedje tovább a menekülteket. Az ország tönkretételét, a korrupció burjánzását ne tetézze emberiesség elleni bűncselekményekkel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Igent mondott a kockázatra egy borsodi esküvőiruha-szalon tulajdonosa, aki a működés több adózási szabályát is felrúgva szolgálta ki ügyfeleit. Nem le…
„Kétkezes kapaszkodó”
Több mint ezer hamis játékkonzollal pakolták plafonig azt a kamiont, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyul…