2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

DK: Önkormányzati milliárdok tűnhettek el végleg a Quaestorban

Hiába a szüntelen kormányzati ígérgetés, a Quaestor-ügyfelek kártalanítása továbbra sem történt meg, még az önkormányzatok esetében sem. 21 önkormányzat közel 11 milliárd forintja ragadt bent a fideszes brókercégben, csak Újpest például 2 milliárd forintot veszített el Tarsoly Csaba pilótajátékán. Miközben önkormányzati finanszírozású munkák állnak egy helyben a pénzhiány miatt, az ügyészség továbbra sem tudja, hogy hová is tűnt a több, mint 150 milliárd forint.

A Demokratikus Koalíció felszólítja a brókerkormányt és házi ügyészségét: ne az emberekkel fizettessék meg a fideszes brókerbotrányt. A DK követeli az ellopott 150 milliárd forint kézrekerítését, hogy a becsapott kisbetétesek és az önkormányzatok is visszakapják a Quaestorban ragadt pénzeiket. A DK szerint a Tarsoly Csabával jó kapcsolatot ápoló fideszes politikusok és Polt Péter ügyészségének lapítása is azt jelenti, hogy az Orbán-kormány az emberekkel akarja megfizettetni a csaló fideszes bróker bűntetteit.

Varju László
alelnök DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…