2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Csavarhúzóval támadt

A rendőrség őrizetbe vette azt a fiatalkorú fiút, aki Hernádkakon egy csavarhúzóval életveszélyes sérülést okozva megsebesített egy férfit.
Életveszélyt okozó súlyos testi bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 14 éves hernádkaki fiúval szemben.

A nyomozás adatai szerint 2015. október 10-én 23 óra 30 perc körüli időben egy helyi fiatal férfi és barátai Hernádkak egyik utcájában vitába keveredtek egy 14 éves fiúval és annak ismerősével.

A vitát követően a 14 éves fiú hazament és 17 éves testvérét, illetve édesapját hívta segítségül, akikkel a helyszínre visszatérve verekedést kezdeményeztek.

Az inzultus során a 14 éves fiatalkorú egy csavarhúzóval mellkason szúrta az egyik jelenlévő helyi fiatalembert, akit a mentők később életveszélyes sérüléssel szállították kórházba.

A rendőrök – előállításuk után – a verekedést kezdeményező apát és 17 éves fiát garázdaság vétség, míg a 14 éves fiút életveszélyt okozó súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságra előállított három gyanúsított közül a rendőrök a 14 éves elkövetőt bűnügyi őrizetbe vették, akivel szemben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…