2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Csavarhúzóval támadt

A rendőrség őrizetbe vette azt a fiatalkorú fiút, aki Hernádkakon egy csavarhúzóval életveszélyes sérülést okozva megsebesített egy férfit.
Életveszélyt okozó súlyos testi bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 14 éves hernádkaki fiúval szemben.

A nyomozás adatai szerint 2015. október 10-én 23 óra 30 perc körüli időben egy helyi fiatal férfi és barátai Hernádkak egyik utcájában vitába keveredtek egy 14 éves fiúval és annak ismerősével.

A vitát követően a 14 éves fiú hazament és 17 éves testvérét, illetve édesapját hívta segítségül, akikkel a helyszínre visszatérve verekedést kezdeményeztek.

Az inzultus során a 14 éves fiatalkorú egy csavarhúzóval mellkason szúrta az egyik jelenlévő helyi fiatalembert, akit a mentők később életveszélyes sérüléssel szállították kórházba.

A rendőrök – előállításuk után – a verekedést kezdeményező apát és 17 éves fiát garázdaság vétség, míg a 14 éves fiút életveszélyt okozó súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságra előállított három gyanúsított közül a rendőrök a 14 éves elkövetőt bűnügyi őrizetbe vették, akivel szemben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…