2022. 08. 13. szombat

Ipoly
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Csavarhúzóval támadt

A rendőrség őrizetbe vette azt a fiatalkorú fiút, aki Hernádkakon egy csavarhúzóval életveszélyes sérülést okozva megsebesített egy férfit.
Életveszélyt okozó súlyos testi bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 14 éves hernádkaki fiúval szemben.

A nyomozás adatai szerint 2015. október 10-én 23 óra 30 perc körüli időben egy helyi fiatal férfi és barátai Hernádkak egyik utcájában vitába keveredtek egy 14 éves fiúval és annak ismerősével.

A vitát követően a 14 éves fiú hazament és 17 éves testvérét, illetve édesapját hívta segítségül, akikkel a helyszínre visszatérve verekedést kezdeményeztek.

Az inzultus során a 14 éves fiatalkorú egy csavarhúzóval mellkason szúrta az egyik jelenlévő helyi fiatalembert, akit a mentők később életveszélyes sérüléssel szállították kórházba.

A rendőrök – előállításuk után – a verekedést kezdeményező apát és 17 éves fiát garázdaság vétség, míg a 14 éves fiút életveszélyt okozó súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságra előállított három gyanúsított közül a rendőrök a 14 éves elkövetőt bűnügyi őrizetbe vették, akivel szemben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek