2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Miért nem hajlandó a kormány több tesztet elvégeztetni? Ideje lenne komolyan venni a koronavírus-tesztek fontosságát!

DK: Miért nem hajlandó a kormány több tesztet elvégeztetni? Ideje lenne komolyan venni a koronavírus-tesztek fontosságát!

A WHO által világjárvánnyá nyilvánított koronavírus miatt számtalan óvintézkedést hoznak az országok világszerte. Ilyen fontos intézkedés a koronavírus-tesztek elvégzése, amit a különböző országok nagyon komolyan vesznek, Tajvanban például minden kórházi esetet szűrnek, ahol megvannak a tünetek, függetlenül attól, hogy a beteg járt-e külföldön. Magyarországon eközben a kormány nem hajlandó kiterjeszteni a mintavétel körét. Nem végeztek tesztet azokon a kórházi dolgozókon sem, akik a János kórházban ápoltak egy koronavírusos beteget, ugyanúgy, ahogy a diagnosztizált beteg férjét és gyermekét és az ő osztálytársait sem vizsgálják, és semmilyen segítséget vagy információt nem is kapnak.

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy a kormány vegye végre komolyan a koronavírus-tesztek fontosságát és végeztessen el több tesztet! Nem lehet elbagatellizálni a kérdést, miközben napról napra újabb és újabb esetek kerülnek elő, és már tisztán látszik, milyen súlyos és makacs betegséggel kell szembenéznünk! Az emberek élete nem játék, mi európai magyarok felelősségteljes hozzáállást követelünk!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek