2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Sokszorosára emelkedett a szájmaszkok ára Magyarországon – A kormány azonnal rögzítse a szájmaszkok és egyéb védőfelszerelések árát!

DK: Sokszorosára emelkedett a szájmaszkok ára Magyarországon – A kormány azonnal rögzítse a szájmaszkok és egyéb védőfelszerelések árát!

A koronavírus-járvány felbukkanása után eszméletlenül megdrágultak a szájmaszkok Magyarországon, a korábban 50 forintos egyszerű papírmaszkok most 600-800 forintba kerülnek. Ráadásul egyre kevesebb van belőlük a patikákban, boltokban. A kormány pedig, bár korábban ígéretet tett arra, hogy intézkedik és rögzíti a védőfelszerelések árát, azóta sem történt semmi.

A Demokratikus Koalíció továbbra is követeli, hogy a kormány azonnal rögzítse a szájmaszkok és egyéb védőfelszerelések árát! Nem lehet az emberek betegségén nyerészkedni, az emberek élete nem játék! Azonnal állapítsanak meg hatósági árakat és lépjenek fel a nyerészkedők ellen!

Sebián-Petrovszki László
országgyűlési képviselő
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum