2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Menekültügy közben 17. – Végre elismerték Orbán érdemeit, ő lett a második legkorruptabb a világon

DK: Menekültügy közben 17. – Végre elismerték Orbán érdemeit, ő lett a második legkorruptabb a világon

Az Organized Crime and Corruption Reporting Project Orbán Viktort választotta a tavalyi év második legkorruptabb politikusának. A nemzetközi szervezet első helyezettje Vlagyimir Putyin orosz elnök lett.
Beteljesült hát Orbán Viktor tavaly Tusnádfürdőn kinyilatkoztatott álma, a világ legkorruptabb politikusainak listáján csak egy hellyel maradt el orosz példaképétől. A magyar miniszterelnök ezzel világsikert ért el, hiszen az utóbbi öt évben ez az első lista, aminek végre nem a végén kullogunk, sőt felfértünk a dobogó második fokára is. Ahhoz, hogy Orbán Viktor a jövőben célba vehesse az első helyet, bizonyára már csak pár százezer magyar ember életét kellene tönkretennie – a trafikosok, földművelők, kórházi betegek, ápolók, orvosok, diákok, hallgatók, tanárok, pedagógusok, pénzpiaci befektetők és magánnyugdíjpénztári tagok után. Orbán talán az ennél is nagyravágyóbb terveire utalt a 2014-es – „Folytatjuk!” – választási ígéretével.

A Demokratikus Koalíció szerint a magyar jobboldal fellélegezhet, hiszen végre valaki elismerte az Orbán-kormány érdemeit. A DK gratulál a miniszterelnöknek, egyben töredelmesen bevallja, hogy kormányra kerülvén még csak meg sem közelítené Orbán Viktor példátlan és mindenképpen történelmi helyezését.

Kerék-Bárczy Szabolcs
elnökségi tag DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek