2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

DK: Meg kell állítani a kormányzati plakátkampány szülte gyűlöletet!

Szegeden azért vertek meg egy fiatal lányt, mert a barátját bevándorlónak néztek. Az Orbán-kormány menekültek elleni indulatkeltése termékeny táptalajra talált a szélsőjobboldaliakban, akik most már “bátran” fejezik ki mély magyarságtudatukat ötven kilós nők csoportos megverésével.
A Demokratikus Koalíció felszólítja a Rendőrséget, hogy plakátőrzés helyett inkább a tettesek kézre kerítéséért tegyen meg mindent, minden nyomozati eszközt kihasználva: ne fukarkodjon a tanúmeghallgatásokkal és a DNS-vizsgálatokkal sem!

A DK szerint a Rendőrségnek és a magyar igazságszolgáltatásnak kell precíz és gyors eljárással egyértelművé tennie, hogy mások bántalmazása – még a kormányzati hergelés ellenére is – szigorúan büntetendő cselekmény, mielőtt még többen esnek áldozatául a nőverő szélsőjobb terrorjának vélt vagy valós származásuk miatt.

A Demokratikus Koalíció egyúttal kezdeményezi a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság haladéktalan összehívását! A DK szerint azonnali, átfogó megoldást kell találni az embereket állampolgárságuktól függetlenül veszélyeztető, kormányzati propaganda szította gyűlölet megállítására.

Vadai Ágnes
Országgyűlési képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum