2024. 02. 24. szombat

Szökőnap
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

DK: Matolcsy bankja horribilis összegeket szór el tömény giccsre

DK: Matolcsy bankja horribilis összegeket szór el tömény giccsre – A gazdasági válságban fulladozó országon nem egy gigászi Csodaszarvas fog segíteni

A közbeszerzési értesítő közlése szerint a Magyar Nemzeti Bank 326 millió forintot fizet ki két grandiózus szoborra, amik a felújított Postapalotát fogják díszíteni. A gigaszobroknak már a nevük is elég árulkodó: az Arany Dinamikája és a Csodaszarvas névre hallgatnak az alkotások, amiket egy olyan cég készíthet el, amelyektől a jegybank már korábban is többszáz millióért vásárolt be szobrokat.

A Demokratikus Koalíció felhívja a figyelmet, a gazdasági válságban fulladozó országon nyilván nem egy gigászi Csodaszarvas fog segíteni és főleg nem a giccsparádéra elszórt százmilliók. Igaz, a kirakatkormánynak igazából nem is célja a gazdasági válságra megoldást találni, számukra sokkal fontosabb az erőfitogtató szobrok felállítása, mint a magyarok érdeke. Mi, európai magyarok tiltakozunk a fölösleges pénzszórás ellen, aminek nagyon nincsen most ideje.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek