2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Már arra sincs pénz, hogy elvigyék a szemetet – Tarlós vagy rendet csinál vagy lemond

DK: Már arra sincs pénz, hogy elvigyék a szemetet – Tarlós vagy rendet csinál vagy lemond

Mára a Fővárosi Közterület-fenntartó vezetője is elismerte, hogy veszteségesek azok a hulladékgazdálkodási beruházások, amelyekre a kormány EU-s pénzek milliárdjait tapsolta el; működésképtelenek a gépek és óriási az emberhiány. Tarlós István városvezetése eközben 7 milliárd forintot vett el a cégtől, így már nem csak hóeltakarításra, hanem a szemét elszállítására sincs pénz.

Nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk, amikor Tarlós István olimpiáról beszél. A téli olimpiát persze már majdnem megrendeztük az elmúlt hetekben, hiszen a jéggel borított főváros számtalan pontján gyakorolhatták az emberek a lesiklást. Ha a szeméthelyzetet is így kezeli a Főváros, akkor lassan szeméthegyek lephetik el Budapestet. A DK jó ideje mondja, hogy veszélyben van a szemétszállítás, de a főpolgármester mindig lesöpörte a mondandónkat. Reméljük, a szemét lesöprésében is hasonlóan hatékony lesz.

A Demokratikus Koalíció addig fogja verni az asztalt, amíg Tarlós István fel nem ébred téli álmából és nem tesz valamit a Főváros összeomlása ellen. A DK szerint a jelenlegi fideszes városvezetés működésképtelen, csak a szerencsén múlik, hogy a hóba vagy a szemétbe fogunk belefulladni. A DK szerint Tarlós Istvánnak két lehetősége van: vagy rendet csinál a Fővárosban, de akkor most azonnal vizsgálatot indít, vagy bejelenti a lemondását.

Gy. Németh Erzsébet
a DK fővárosi képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek