2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Követeljük, hogy a kormány végeztessen több tesztet, és intézkedjen, hogy mindenki számára legyen elég kézfertőtlenítő és maszk!

DK: Követeljük, hogy a kormány végeztessen több tesztet, és intézkedjen, hogy mindenki számára legyen elég kézfertőtlenítő és maszk!

A koronavírus-járvány egyre több áldozatot követel és Magyarországon is most bontakozik ki. Ehhez képest a kormány rendszeresen terel és ködösít azokra a kérdésekre, hogy miért végeznek arányaiban jóval kevesebb tesztet, mint más országokban. Illetve óriási feszültséget okoz az is, hogy hetek óta nincs elég szájmaszk és kézfertőtlenítő a boltokban, patikákban, ami pedig van, annak nagyon durván megugrott az ára: egy korábban 50 forintos papírmaszkért most 600-800 forintot is elkérnek.

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy a kormány sürgősen intézkedjen arról, hogy bővítsék ki a koronavírus-tesztelések körét, valamint, hogy mindenki számára legyen elérhető a kézfertőtlenítő és a maszk. Azok ellen pedig, akik az emberek bajából és a betegségből akarnak hasznot húzni, kőkeményen lépjenek fel! Az emberek élete nem játék, ideje, hogy a kormány is felfogja ezt!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum