2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Követeljük, hogy a kormány végeztessen több tesztet, és intézkedjen, hogy mindenki számára legyen elég kézfertőtlenítő és maszk!

DK: Követeljük, hogy a kormány végeztessen több tesztet, és intézkedjen, hogy mindenki számára legyen elég kézfertőtlenítő és maszk!

A koronavírus-járvány egyre több áldozatot követel és Magyarországon is most bontakozik ki. Ehhez képest a kormány rendszeresen terel és ködösít azokra a kérdésekre, hogy miért végeznek arányaiban jóval kevesebb tesztet, mint más országokban. Illetve óriási feszültséget okoz az is, hogy hetek óta nincs elég szájmaszk és kézfertőtlenítő a boltokban, patikákban, ami pedig van, annak nagyon durván megugrott az ára: egy korábban 50 forintos papírmaszkért most 600-800 forintot is elkérnek.

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy a kormány sürgősen intézkedjen arról, hogy bővítsék ki a koronavírus-tesztelések körét, valamint, hogy mindenki számára legyen elérhető a kézfertőtlenítő és a maszk. Azok ellen pedig, akik az emberek bajából és a betegségből akarnak hasznot húzni, kőkeményen lépjenek fel! Az emberek élete nem játék, ideje, hogy a kormány is felfogja ezt!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Igent mondott a kockázatra egy borsodi esküvőiruha-szalon tulajdonosa, aki a működés több adózási szabályát is felrúgva szolgálta ki ügyfeleit. Nem le…
„Kétkezes kapaszkodó”
Több mint ezer hamis játékkonzollal pakolták plafonig azt a kamiont, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyul…