2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Járatritkítással folytatódik a Fidesz Budapest elleni háborúja – Tarlós ismét behódolt

DK: Járatritkítással folytatódik a Fidesz Budapest elleni háborúja – Tarlós ismét behódolt

Az Index információi szerint jelentős járatritkítást tervez a BKK szeptember 1-től azért, hogy a közlekedési cég 100 millió forintot spóroljon. A Tarlós István vezette Főváros jelenleg kevesebb pénzből működik, mint bármikor a rendszerváltás óta, így nem meglepő, hogy a válságköltségvetés a közlekedésen is látszani fog.

Az Orbán-kormány az elmúlt években több száz milliárd forintot vont el a Fővárostól, a megszorítások pedig már a város napi rutinját, a közlekedést veszélyeztetik. Ha ez megvalósul, akkor a fideszes városvezetés nem hogy egy olimpiát, még egy egyszerű iskolakezdést sem képes lemenedzselni. Tarlós István eddig – a korábbi hagyományaihoz méltón – nem állt ki a budapestiekért.

A Demokratikus Koalíció felszólítja Tarlós Istvánt, hogy szólaljon fel az elvileg általa képviselt budapestiek érdekeiért. A DK szerint szégyen, hogy a főpolgármester ismét behódolt az évek óta Budapest-ellenes háborút folytató Fidesznek, és meg sem szólal a munkahelyükre évről-évre több idő alatt beérő fővárosiakért.

Gy. Németh Erzsébet
a DK fővárosi képviselője

http://web.dkp.hu/dk-jaratritkitassal-folytatodik-a-fidesz-budapest-elleni-haboruja-tarlos-ismet-behodolt/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek