2021. 09. 28. kedd

Vencel
1 EUR 358 HUF
1 GBP 419 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Helyezzék ki a 3-as metró szerelvényein a vészhelyzetre felkészítő szórólapjainkat!

DK: Helyezzék ki a 3-as metró szerelvényein a vészhelyzetre felkészítő szórólapjainkat!

A 3-as metró a szakértői vélemények és a metrón dolgozók szerint életveszélyes. Már egy négy évvel ezelőtti szakértői jelentés is azt állította, hogy minden szerelvényben van 11 olyan rossz állapotban lévő alkatrész, amelyek akár több halálos áldozatot követelő katasztrófát is okozhatnak. A felújítást rendre halogató fideszes városvezetés még annyit sem tett a 3-as metró félmillió utasáért, hogy felkészítse őket egy esetleges vészhelyzetre.

A jövő nyári felújításig semmi sem garantálja az utasok biztonságát a 3-as metrón. A legtöbb, amit a DK ellenzékből megtehet, hogy igyekszik minden utast felkészíteni a legrosszabbra. Reméljük, hogy végre Tarlós István is kihúzza a fejét a homokból és segít minden utas felkészítésében. Nem azt kell fenyegetni, aki kimondja, hogy baj van a metróval, hanem ki kell szállni a szolgálati autóból és meg kell nézni, hogy hol utaznak a budapestiek.

A Demokratikus Koalíció azt követeli Tarlós Istvántól és a BKK-tól, hogy helyezzék el a 3-as metró szerelvényein a DK vészhelyzetre felkészítő szórólapjait! Ha már ők nem végezték el a feladatukat, akkor legalább ne akadályozzák az utasok tájékoztatását, ami vészhelyzetben életeket menthet. A DK nem fogja hagyni, hogy Tarlós és a Fidesz továbbra is semmibe vegye félmillió budapesti életét. Nem fogjuk megvárni, hogy Tarlós István és Lázár János komédiájából tragédia legyen!

Gy. Németh Erzsébet
a DK fővárosi képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum