2022. 05. 25. szerda

Orbán
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Eget rengető urizálásba kezdett a Fidesz, miközben a válság berúgta az ajtót Magyarországon

DK: Eget rengető urizálásba kezdett a Fidesz, miközben a válság berúgta az ajtót Magyarországon

Miközben a koronavírus-járvány okozta válsághelyzet egyre nagyobb problémákat okoz a gazdaságban, egekben a munkanélküliek száma, családok, munkavállalók és vállalkozások mennek tönkre, a kormány hihetetlen dolgokra szórja el a pénzt. Évi 30 millió forintba kerül idén a Karmelita Kolostorban lévő Gundel-büfé üzemeltetése, a Matolcsy György által uralt jegybank pedig kemény 667 millió forintot költ szobrokra.

A Demokratikus Koalíció szerint elképesztő, hogy a Fidesz szórja a pénzt és urizál. A gazdasági válság berúgta az ajtót, a magyar emberek sorra mennek tönkre, a kormány szürreális  költségvetése miatt totálisan bizonytalanná válik a jövő, de nekik még mindig jár a Gundel-ebéd és a gigantikus szobrok. Mi, európai magyarok szégyennek tartjuk és elutasítjuk az Orbán-rezsim nagyzoló hóbortjait, ami egyébként még békeidőben sem helyénvaló, nemhogy a válság éveiben.

Barkóczi Balázs
A Demokratikus Koalíció szóvivője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum