2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Lezárt ügyek: Indulat

Egy szikszói férfi dühében szétrúgott egy közterületen parkoló autót, az Encsi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 19 éves fiatalemberrel szemben. A gyanúsított 2020. május 27-én 19 órát követően, miután összeveszett ismerőseivel, a dühét egy közterületen parkoló autón vezette le. A férfi többször megrúgta a járművet, ami mindkét oldalán behorpadt.

A bejelentést követően a rendőrök, rövid idő alatt azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit az elkövetés másnapján előállítottak a rendőrségre.

A nyomozás vizsgálati szakaszában az Encsi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek