2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

DK: Botrányos rendkívüli ülés – A Fidesz az újpestieket is elárulta

Csütörtök délután rendkívüli ülést tartottak Újpesten, hogy az Újpesti Önkormányzatnál, az önkormányzat cégeiben, azok leányvállalatainál, valamint az Újpesten bejegyzett gazdasági társaságoknál ne alkalmazzák a rabszolgatörvényt. A helyi fideszesek azonban kiálltak a rabszolgatörvény mellett, ráadásul kihasználva a rendkívüli ülést határozati javaslatként a képviselő-testület elé vittek egy nyilatkozatot, miszerint Újpest Önkormányzata elhatárolódik Varju László Facebook oldalán meghirdetett „ÁLLJON LE AZ ORSZÁG!” címet viselő hétvégi megmozdulásától.

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy a fideszesek a saját szavazóik érdekeit is semmibe véve támogatnak egy kizsákmányoló rendelkezést. Az pedig, hogy az Újpest országgyűlési képviselőjétől való elhatárolódásról szavaztatnak, egyenesen nevetséges. A DK szerint ideje, hogy az európai magyarok érdekeit teljes mértékben semmibe vevő fideszesek inkább maguktól határolódjanak el, a hozzáértő képviselőket pedig hagyják dolgozni.

Varju László
Budapest 11-es számú egyéni választókerület, Újpest-Angyalföld egyéni képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum