2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Betörő rendőrkézen

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 21 éves hernádnémeti férfival szemben.

Hernádnémetiben 2018. április 6-a és június 15-e között – az akkor még ismeretlen tettes – öt esetben családi házakba tört be és az ingatlanokhoz tartozó bekerített helyről lopott. A rendőrök a felderítés eredményeként azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt. A tolvaj a betörések és a lopások  során mobiltelefont, kerti- és kézi szerszámokat, motoros fűrészt, bukósisakot és készpénzt tulajdonított el közel háromszázezer forint értékben.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Miskolci Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek