2022. 01. 17. hétfő

Antal, Antónia
1 EUR 356 HUF
1 GBP 426 HUF

DK: Biztosítson a kormány ingyen maszkot és tesztet a családoknak karácsony előtt!

Gőzerővel közeledik a karácsony, de mintha a pánikkormány nem lenne tisztában ennek jelentőségével. Amíg napi szinten önfényeznek a különböző propagandafelületeken és – például – a kétmillió nyugdíjasnak szóló koronavírus elleni vakcina regisztrációs levéllel hakniznak, addig még mindig homályos, hogy milyen intézkedésekre számíthatunk. Az is csak három nappal szenteste előtt fog kiderülni, hogy milyen korlátozások lesznek december 24-én érvényben.

A Demokratikus Koalíció szerint a pánikkormánynak nem a propagandával kellene most foglalkozni, hanem azzal, hogy a családok biztonságban ünnepelhessenek idén. Kétségtelen, hogy a majdani védőoltás nagyon fontos, de a propaganda több, mint kevés. Most ingyen maszkokat és tesztet kellene biztosítaniuk a családoknak, akik hónapok óta szétszakítva élnek, és féltik egymást. Mi, európai magyarok elvárjuk a kormánytól, hogy felelősségteljesen segítse az embereket, igaz az eddigi teljesítményük alapján kevés esély van arra, hogy ez valóban bekövetkezik.

Oláh Lajos
A DK országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Életmentés összefogással
Időben érkezett a segítség ahhoz a sajószentpéteri férfihoz, aki Miskolcon a Szinva patakba zuhant. A bajbajutottat az utolsó pillanatban mentették me…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum