2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

DK: Biztosítson a kormány ingyen maszkot és tesztet a családoknak karácsony előtt!

Gőzerővel közeledik a karácsony, de mintha a pánikkormány nem lenne tisztában ennek jelentőségével. Amíg napi szinten önfényeznek a különböző propagandafelületeken és – például – a kétmillió nyugdíjasnak szóló koronavírus elleni vakcina regisztrációs levéllel hakniznak, addig még mindig homályos, hogy milyen intézkedésekre számíthatunk. Az is csak három nappal szenteste előtt fog kiderülni, hogy milyen korlátozások lesznek december 24-én érvényben.

A Demokratikus Koalíció szerint a pánikkormánynak nem a propagandával kellene most foglalkozni, hanem azzal, hogy a családok biztonságban ünnepelhessenek idén. Kétségtelen, hogy a majdani védőoltás nagyon fontos, de a propaganda több, mint kevés. Most ingyen maszkokat és tesztet kellene biztosítaniuk a családoknak, akik hónapok óta szétszakítva élnek, és féltik egymást. Mi, európai magyarok elvárjuk a kormánytól, hogy felelősségteljesen segítse az embereket, igaz az eddigi teljesítményük alapján kevés esély van arra, hogy ez valóban bekövetkezik.

Oláh Lajos
A DK országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…