2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Arra kérjük a ferencvárosi polgármestert, hogy indítson vizsgálatot és tegyen feljelentést a kerületi fantomszerződések ügyében!

DK: Arra kérjük a ferencvárosi polgármestert, hogy indítson vizsgálatot és tegyen feljelentést a kerületi fantomszerződések ügyében!

A sajtóban megjelent, hogy Ferencváros korábbi fideszes vezetése úgy használta kifizetőhelynek az önkormányzatot, hogy kényszertörölt cégekkel és fantomalkalmazottakkal kötött szerződéseket. Éves szinten több tíz millió forint ment el névleges feladatokra, mint például tanácsadás vagy kapcsolattartás a médiával.

A Demokratikus Koalíció ferencvárosi szervezete arra kéri Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármestert, hogy indítson vizsgálatot és tegyen feljelentést a kerületi fantomszerződések ügyében! A DK szerint amit Bácskai János volt fideszes polgármester csinált, az illusztráció is lehetne a Büntető Törvénykönyv hűtlen kezelésről szóló fejezetében. Itt az ideje, hogy legyen következménye a ferencvárosiak évek óta tartó meglopásának!

 

Csóti Zsombor
Ferencváros önkormányzati képviselője
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…