2022. 06. 25. szombat

Vilmos
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: A kormánytisztviselőknek és közalkalmazottaknak nem engedélyezik az otthoni munkavégzést – Követeljük, hogy az állam védje meg a dolgozóit!

DK: A kormánytisztviselőknek és közalkalmazottaknak nem engedélyezik az otthoni munkavégzést – Követeljük, hogy az állam védje meg a dolgozóit!

A közalkalmazotti szférában dolgozó vezetőknek küldött levelet Latorcai Csaba államtitkár, melyben az áll: több megkeresés érkezett hozzájuk az otthoni munkavégzés, illetve távmunkában történő foglalkoztatás elrendelésével kapcsolatban. Latorcai azonban leszögezi, erre esetükben nincs lehetőség, illetve indokolt esetben fizetett szabadságot lehet kiadni.

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy az állam munkáltatóként kezelje rugalmasabban az otthoni munkavégzés lehetőségét a saját alkalmazottainál is és mindenki számára biztosítsa ezt a közalkalmazottak, köztisztviselők közül is! Elfogadhatatlan, hogy a járványveszély fenyegetése közben a szabadsága terhére kelljen egy kisgyermekes szülőnek otthon maradnia. Az emberek élete nem játék, és a munkahelyük megtartása is létkérdés jelen pillanatban!
Varju László

A DK országgyűlési képviselője, a Parlament Költségvetési Bizottságának elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum