2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 366 HUF
1 GBP 429 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: A kormánytisztviselőknek és közalkalmazottaknak nem engedélyezik az otthoni munkavégzést – Követeljük, hogy az állam védje meg a dolgozóit!

DK: A kormánytisztviselőknek és közalkalmazottaknak nem engedélyezik az otthoni munkavégzést – Követeljük, hogy az állam védje meg a dolgozóit!

A közalkalmazotti szférában dolgozó vezetőknek küldött levelet Latorcai Csaba államtitkár, melyben az áll: több megkeresés érkezett hozzájuk az otthoni munkavégzés, illetve távmunkában történő foglalkoztatás elrendelésével kapcsolatban. Latorcai azonban leszögezi, erre esetükben nincs lehetőség, illetve indokolt esetben fizetett szabadságot lehet kiadni.

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy az állam munkáltatóként kezelje rugalmasabban az otthoni munkavégzés lehetőségét a saját alkalmazottainál is és mindenki számára biztosítsa ezt a közalkalmazottak, köztisztviselők közül is! Elfogadhatatlan, hogy a járványveszély fenyegetése közben a szabadsága terhére kelljen egy kisgyermekes szülőnek otthon maradnia. Az emberek élete nem játék, és a munkahelyük megtartása is létkérdés jelen pillanatban!
Varju László

A DK országgyűlési képviselője, a Parlament Költségvetési Bizottságának elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum