2022. 11. 29. kedd

Taksony
1 EUR 409 HUF
1 GBP 472 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: A kormány fizesse ki az utazáshoz szükséges koronavírus-teszteket azoknak, akik keleti vakcinát kaptak, ezért nem utazhatnak szabadon külföldre!

DK: A kormány fizesse ki az utazáshoz szükséges koronavírus-teszteket azoknak, akik keleti vakcinát kaptak, ezért nem utazhatnak szabadon külföldre!

Hiába figyelmeztettük többször is a kormányt a koronavírus-járvány ideje alatt, hogy az orosz és a kínai vakcinákkal problémás lesz külföldre utazni, semmiféle jótanács, józan érvelés nem hatott. Orbánék szokás szerint mentek a saját fejük után, hátrányos helyzetbe hozva azokat, akik keleti vakcinát kaptak, hiszen nekik ugyanúgy fizetni kell a PCR-tesztekért, ha külföldre mennek, mintha nem lennének beoltva, hiába kapták meg az Orbán-plasztikot.

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy a kormány fizesse ki az utazáshoz szükséges koronavírus-teszteket azoknak, aki a keleti vakcinákkal való oltottságuk miatt nem utazhatnak szabadon külföldre! Ideje lenne, hogy Orbánék végre vállalják a felelősséget azért, mert rengeteg emberrel elhitették, hogy utazhatnak majd keleti vakcinákkal is, és most nem tudnak átjárni külföldre dolgozni, vagy nyaralni menni a családdal. A DK szerint ez súlyos felelőtlenség volt, még ha ezért oltásellenesnek is bélyegezik az ellenzéket. Mi, európai magyarok oltáspártiak vagyunk, akik arra figyelmeztették a kormányt korábban is, hogy Európa nagy részén kizárólag az EU Gyógyszerügynöksége által jóváhagyott vakcinákat fogadják el.

Varga Zoltán, a DK országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tömény árverés a NAV-nál
Az igazán bátrak a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) vesznek alkoholt, például Merész barackot, Bükki vegyesgyümölcsöt, Avasi Keserűt, esetleg Hat k…