2022. 11. 29. kedd

Taksony
1 EUR 409 HUF
1 GBP 472 HUF

A védettségi igazolvány is lerepült a kocsi tetejéről

Az autója tetején hagyta tárcáját az a serényfalvai férfi, aki miután elindult a kocsival, a kistáska leesett a földre, amit egy helybeli felvett és megtarott. A rendőrség eljárást indított az ügyben.

Jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse egy serényfalvai férfival szemben. A gyanúsított 2021. május 12-én 13 óra körül a településen sétált, majd egy autó elhaladt mellette, amiről leesett egy kézitáska. A földre esett értékek közt volt több százezer forint, iratok, továbbá egy védettségi igazolvány is. Az 53 éves férfi felvette a talált tárgyat, amit nem adott le az önkormányzaton, vagy a rendőrségen, hanem hazavitte.
Serényfalva

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították a táskát megtartó férfit, akit előállítottak a rendőrőrsre, ahol beismerő vallomást tett. A rendőrök visszaadták jogos tulajdonosának az értékeit.

6+1 dolog, amit az autósoknak feltétlenül ellenőrizniük kell az elindulás előtt:

1. Okmányok ellenőrzése

2. Folyadékszintek ellenőrzése

3. A fékek működésének vizsgálata

4. Guminyomás és a gumik állapotának ellenőrzése

5. Világításteszt

6. Kötelező tartozékok

+1 AZ AUTÓ TETEJÉT ELLENŐRIZNI!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kiszűrték a miskolci dílert
A rendőrök Miskolcon megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, melynek során a sofőrnél kábítószer gyanús anyagokat találtak. A férfit őrizetbe …

További cikkek

Tömény árverés a NAV-nál
Az igazán bátrak a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) vesznek alkoholt, például Merész barackot, Bükki vegyesgyümölcsöt, Avasi Keserűt, esetleg Hat k…